Gedong Patalina sareng Gedong Brand sareng Semalt


DAPTAR EUSI

  1. Naon ari Gedong Patalina?
  2. Pentingna Gedong Patalina
  3. Kumaha Cara Anjeun Nganggo Strategi Gedong Brand pikeun Bantuan Gedong Patalina
  4. Kacindekan
Kabutuhan pikeun nyiptakeun tautan kualitas luhur henteu kantos langkung penting dina ngadamel website anjeun salaku otoritas dina Ecological Anjeun. Wangunan panangtu pasti janten langkung rumit sabab Google tetep nganyatakeun aturanna, sareng meryogikeun kombinasi pendekatan, ide, sareng prakték anu paling hadé pikeun ngahontal hasil anu optimal.

Tingali di sakuliah internet sareng anjeun bakal sadar yén merek kuat anu ngadominasi wéb. Ku kituna kedahna anjeun ngawitan ningali wangunan link salaku alat penting pikeun branding, tapi dina waktos anu sami ningali branding minangka sarana ngabantosan ngawangun link anu berkualitas tinggi. Ngadasar ieu bahkan malah nyarioskeun seueur jalma anu nyebatkeun wangunan link dasarna sami sareng gedong merek. Di Semalt, urang terang yén kaleresan ieu dua prinsip anu tiasa dicepengkeun pikeun masihan anjeun bisnis sukses sadayana. ¬

Naon Ari Gedong Patalina?

Gedong Patalina nyaéta prosés meunang atawa mérésan hyperlink tina situs wéb sanés dina internét pikeun situs anjeun nyalira. Linklink (anu ngan ukur disebat link) mangrupikeun mangrupikeun cara napigasi antara halaman dina internet.
Mesin pencari, sapertos Google, ngadamel tautan pikeun ngarangkep wéb - aranjeunna ngorondang tautan anu aya diantara halaman anu béda dina halaman wéb anjeun, sareng ogé ngorondang tautan anu aya diantara halaman wéb.

Pentingna Gedong Patalina

1. Éta ngabantosan kalayan optimasi search engine: Aya dua cara dasar anu Google ngagunakeun tumbu. Anu pangheulana nyaéta mendakan halaman anyar dina wéb sareng anu kadua nyaéta ngabantu aranjeunna pikeun pangkat rengking halaman anu leres dina hasil pamilarianana.

Iraha mesin pencari ngorondang halaman wéb, aranjeunna tiasa nimba eusi halaman na sareng ngalebetkeun indéks na. Ieu kumaha aranjeunna tiasa nangtukeun upami halaman nyumponan syarat kualitas na sareng pantes janten pangkat pikeun kecap konci anu relevan.

Eusi halaman anjeun henteu ngan ukur faktor anu masihan anjeun titik dina Google 100 100 - Google ogé nganggap jumlah tumbu anu datang ka halaman anu ditaroskeun tina situs web individu sanés sareng kualitas situs luar éta. Ieu ngan ukur hartosna anjeun gaduh kasempetan anu langkung luhur pikeun pangkat anu langkung saé dina hasil pamilarian sakumaha situs wéb anu langkung luhur kaitkeun ka anjeun.

Seueur pangoptimal mesin pencari anu nyiksa sareng nyéépkeun konsép ieu; ku kituna, Google mimiti ngaleungitkeun pamutahiran aturan-peraturan pikeun ngorondang prakték ieu. Google malah ngabantosan sababaraha situs web anu parantos ngoptimalkeun halaman web wébna ku hukuman Google anu dreaded. Kalayan tiasa situs wéb pulih tina hukuman sapertos kitu. Ku sabab eta, disarankeun pikeun pamilik wéb nganggo konsép wangunan link sacara moderat.

Dina cara anu sami yén tautan kualitas luhur tiasa nguntungkeun halaman wéb anjeun ku masihan posisi anjeun langkung saé dina Google TOP, tautan kualitas rendah ogé tiasa ngabantosan posisi anjeun dina TOP. Sababaraha situs anu bersaing panginten tiasa ngagunakeun strategi SEO hat hideung pikeun nyandak anjeun ka handap supados aranjeunna tiasa naek langkung luhur balukarna. Janten, anjeun bakal sakaligus supados waspada pikeun ngabatalkeun tautan sapertos kitu. Di Semalt , urang salawasna jaga pikeun klien urang.

2. Éta ngabantuan ningkatkeun lalu lintas rujukan: Link pasti ngabantosan anjeun ngahontal posisi anu dipikahoyong dina Google TOP tapi naha anjeun terang aranjeunna ogé tiasa nyetir lalulintas kana situs wéb anjeun? Tautan kualitas luhur tina situs web anu sering dilongok tiasa ngarahkeun pangunjung ka situs anjeun. Sareng upami halaman wébna mangrupikeun hal anu aya hubunganana sareng naon anu anjeun tawarkeun, aya kamungkinan anu luhur pikeun lalu lintas anu ngahasilkeun tina tumbu-tacan bakal mayar para nasabah.

Ku sabab éta, gedong link sareng situs sanés lain ukur ngeunaan jumlah lalulintas anu aranjeunna nampi tapi ngeunaan relevanna lalulintasna kana naon anu anjeun kudu nawiskeun dina situs wéb anjeun sorangan.

3. Éta ngabantosan ngawangun hubungan: Séhat, gedong link bakal ngalangkungan ngahontal kana blog sareng situs anu aya dina Ecological anjeun. Kaseueuran waktos, anjeun parantos ngahontal panyiar ieu pikeun ngabantosan ngamajukeun kontén anu nembé diciptakeun sareng alesan utama nyaéta pikeun ngalaksanakeun tautan ti aranjeunna anu Google tiasa nganggap salaku faktor pikeun pangkat anjeun langkung nguntungkeun.

Ayeuna ngabantahkeun kauntungan SEO, ngahontal ka influencer dina industri anjeun tiasa ngabantosan anjeun ngawangun hubungan jangka panjang sareng aranjeunna anu ogé bakal ningkatkeun tingkat kredibilitas anjeun dina konsumen industri anjeun.

4. Éta ngabantuan gedong merek: Nalika gedong link parantos leres, éta tiasa ngabantosan anjeun janten panguasa industri ku nyieun merek anjeun sacara konsisten muncul salaku salah.

Nyiptakeun kontén mangrupikeun salah sahiji seueur téknik gedong link anu tiasa ngabantosan anjeun tiasa ningali kaahlian konsumén, anu tiasa ngabantosan anjeun ngawangun brand anu langkung kuat.

Hayu urang nyarios yén anjeun nyiptakeun potongan eusi anu saé ngagunakeun data anu dikumpulkeun ti industri anjeun sareng anjeun nyebarkeun online, kamungkinan yén popularitas anjeun dina industri anjeun bakal ningkat. Lajeng nalika anjeun ngahontal ka jalma sanés dina industri anjeun pikeun kéngingkeun tautan, anjeun nunjukkeun kaahlian anjeun sareng dina waktos anu sareng nyebarkeun kontén anjeun ka pamiarsa anu langkung lega.

Kumaha Cara Anjeun Nganggo Strategi Gedong Brand pikeun Bantuan Gedong Patalina


Dina cara anu sami anu numbu wangunan anu tiasa ngabantosan gedong merek, ogé aya strategi gedong merek anu tiasa padamelan pikeun ngabantosan link anu épéktip. Hayu urang ngajalajah sababaraha téhnik anu dianggo pikeun ahli strategi sareng ningali kumaha éta tiasa dimanfaatkeun dina wangunan link.

1. Asli, Kualitas sareng Konsistensi Eusi sareng Interaksi: Kualitas eusi sareng interaksi anjeun bakal salawasna nyarios ka para calon nasabah anjeun leres ngeunaan produk atanapi jasa anu anjeun kedah tawarkeun. Salawasna pastikeun yén anjeun salawasna paling saé nalika ngalamun eusi atanapi nyumbang kana diskusi dina situs wéb atanapi blog anu sanés. Beuki anjeun nganteurkeun kontén anu konsisten, asli sareng kualitas, langkung kuat persépsi pasar anjeun. Sareng seueur otoritas anjeun janten, panumbu langkung organik anjeun mimitian ngahasilkeun.

2. Positioning Brand: Strategist merek henteu langkung hilap nargétkeun pamiarsa anu pas. Dina cara anu sami, kualitas pesen merek anjeun sami penting salaku nargét kana situs wéb sareng publikasi anu leres.

Iraha anjeun aya dina kampanye akuisisi link, sok naroskeun ka diri naha strategi bakal ngangkut merek anjeun ka posisi tinangtu anu anjeun pikahoyong dina éta pasar target.

Dalil nilai unik brand anjeun kedah salawasna ngagaduhan tempat dina sagala kontén sareng interaksi anjeun online. Anjeun kedah nganggo tautan salaku jembatan pikeun jalma anu kataji kana naon anu ditawarkeun merek anjeun. Ku alatan éta, kéngingkeun tautan tina situs-situs anu ngagaduhan pamiarsa anjeun sareng gampil aranjeunna mendakan anjeun.

Konci pikeun meunangkeun tumbu anu ningkatkeun persepsi merek sareng optimasi mesin pencari nyaéta ku gaduh pesen branding kualitas dina situs wéb anu aya.

3. Ngawangun hubungan: Ngondang para peers industri pikeun nyumbang kontén dina halaman wéb anjeun sareng lakukeun anu sami pikeun aranjeunna ogé mangrupikeun strategi brand anu pohara kuat anu tiasa ngabantosan anjeun ngawangun link. Anjeun pakait sareng merek dipercaya di industri anjeun bakal nulungan anjeun katingali langkung dipercaya jeung dipercaya.

Cara anu paling saé pikeun nunjukkeun asosiasi anjeun nyaéta ngalangkungan kontén anu anjeun kirimkeun ka pamiarsa anjeun sorangan. Janten, penting anjeun naroskeun ka babaturan anjeun pikeun nulis dina blog anjeun, contona.

Anjeun ogé tiasa naroskeun pikeun ngarang deui sababaraha kontén lami (anu aya hubunganana sareng pamiarsa anjeun) dina situs anjeun nyalira - sareng tangtosna, anjeun tiasa masihan hak batur anu sami pikeun ngarkarkeun deui eusi kuno.


Hiji kauntungan tina strategi win-win ieu nyaéta nguatkeun kapercayaan umum sareng portofolio panulis jaba. Kauntungan anu sanés kanggo ditimbangkeun yén nyaéta saprak eusi bakal pangkat dina jaringan dua pihak, aranjeunna bakal tiasa nampi tumbu organik sareng para nasabah / pamiarsa énggal. Merek anjeun janten langkung kuat dina panon sémah énggal nalika ningali kolaborasi antara anjeun jeung merek anu dipercaya.

4. Caritaan: Ieu mangrupikeun salah sahiji konsep anu pangkuatna di mérek. Sagala merek anu hébat gaduh carita hébat anu dipasang kana merekna sareng manusa hésé nyaritakeun carita.

Upami anjeun gaduh carita anu konsisten anu hadé, éta bakal langkung gampil pikeun anjeun sacara alami ngalebetkeun tautan sareng kecap konci kana olahtalatah anjeun sareng ieu bakal ngabantosan anjeun ngahontal posisi anu dituju dina Google TOP.

5. Nyiptakeun duta merek: Jalma langkung percanten ka sasama manusa tibatan merek sorangan. Diajar pikeun memperyogikeun merek anjeun ku masihan wajah ka éta.

Ngembangkeun individu anu bakal janten panji gendéra merek anjeun di seluruh internét. Aranjeunna bakal ngabantosan carita anjeun, ngawangun kasadaran sareng nguatkeun persepsi merek anjeun dina cara anu henteu janten usaha. Duta duta ieu bakal nyiptakeun tautan anu bakal ngahasilkeun langkung seueur lalulintas dina situs anjeun sareng ogé ningkatkeun peringkat anjeun dina Google TOP.

Kacindekan

Wangunan numbu tiasa ngabantosan anjeun nyiptakeun toko anu langkung kuat sareng gedong merek tiasa ogé dianggo pikeun ngabantosan anjeun ngawangun langkung-langkung kualitas. Wangunan numbu sareng wangunan merek kuat pisan duaan yén konsépna sakapeung tumpang tindih. Anjeun teu tiasa ngawangun brand dipercaya online tanpa gedong link sabalikna. Semalt ngagaduhan alat anu pangsaéna dina industri pikeun ngabantosan anjeun boh wangunan link sareng gedong merek pikeun kasuksésan sakabéhna bisnis anjeun.